side_banner

Nyheder

Geely Galaxy L7 lanceres den 31. maj

For et par dage siden blev konfigurationsoplysningerne for den nye Geely Galaxy L7 hentet fra relevante kanaler.Den nye bil kommer med tre modeller: 1,5T DHT 55 km AIR, 1,5T DHT 115 km MAX og 1,5T DHT 115 km Starship, og vil blive officielt lanceret den 31. maj. Ifølge oplysninger på den officielle hjemmeside er prisen på den nye bil i intervallet 137.200 CNY til 185.200 CNY.

Geely Galaxy L7

Geely Galaxy L7 er ganske fremragende med hensyn til konfiguration.Med hensyn til assisteret kørsel er den udstyret med L2-niveau assisteret kørsel og 540 graders panoramabilleder.Den nye bil anvender 7-seriens antikollisionsbjælker i aluminiumslegering i luft- og rumfartskvalitet, termoformet borståldørbank i et stykke, patenteret kløverkraftaflastningsdesign og patenteret design med fire vandrette og fire lodrette strukturer.Den er også udstyret med en queen-bil, som understøtter 4-vejs elektrisk justering, 4-vejs elektrisk benstøtte og varme- og ventilationsmassagefunktioner.

Geely Galaxy L7

Udseendet på den nye bil er enkelt, men en lang række nye elementer er blevet implanteret, såsom den sorte vingeform på afledningstanken, det nye Geely-logo og så videre.Både kørelyset og lygtegruppen er opdelt, og lygtegruppen er integreret med afledningsrillen.Taget er designet i røget sort, og de nederste hjulkasser og sideskørter er omgivet af sorte trim, som gør den nye bil mere levende i farverne.Begge har 19-tommer hjul med lavt træk.Halen er designet med en slip-back form, som ser mere koordineret ud efter sammenligningen af ​​den øvre spoiler.Den gennemgående baglygtegruppe antager en ny designform, og en sølvforlænger er implanteret nedenfor.Målene på den nye bil er 4700x1905x1685mm, og akselafstanden er 2785mm.

Geely Galaxy L7

Interiøret er udstyret med en skærmkombination af 10,25-tommer LCD-instrument, 13,2-tommer centralstyret bilmaskine, 16,2-tommer co-pilot-skærm og 25,6-tommer AR-HUD head-up display.Geely Galaxy N OS-systemet udstyret med Qualcomm Snapdragon 8155-chip, high-end-versionen er også udstyret med et Harman Infinity-lydsystem med 11 højttalere.

Geely Galaxy L7

Galaxy L7 er baseret på e-CMA-arkitekturen, udstyret med et hybridsystem bestående af en 1,5T firecylindret motor + batteripakke + 3-trins variabel frekvens elektrisk drev DHT Pro variabel frekvens elektrisk drev.Den understøtter elektrisk hybrid, rækkeviddeforlængende og ren elektriske køretilstande;0-100 km/t acceleration tager 6,9 sekunder, og WLTC brændstofforbrug pr. 100 kilometer er 5,23L.


Indlægstid: 27. maj 2023